Free Udemy Courses
Trending

بالعربي CSWA & CSWP Solidworks Sample Exam شرح امتحان

PUBLISHER:- Ahmed metwalli

LANGUAGE:- Arabic

PRIZE:- 171.72$ 0$

بالعربي CSWA & CSWP Solidworks Sample Exam شرح امتحان

WHO CAN ACCESS THIS COURSE :-

  • any one interested in learning CSWA sample Exam Solutions

WHAT ARE YOUR REQUIREMENTS FOR THIS COURSE ?

  • to have the solidworks software

WHAT YOU ARE GOING TO LEARN FROM THIS COURSE ?

  • they will learn solutions of CSWA sample exam solutions

DESCRIPTION

في الكورس ده هنشرح حل أسئلة امتحان CSWA & CSWP Solidworks Sample Exam

هتقدر بعد انتهاء الكورس تفهم بعض فنيات رسم باستخدام السوليدووركس

هنتعلم مهارات أساسية في برنامج السوليدووركس

هيبقى عندك فكرة بعد الكورس عن انك تقدر تدخل امتحان CSWA بكل سهولة

7  هنحل مع بعض ال اسئلة

الخاصين بالامتحان CSWA & CSWP

هتقدر تكتسب مهارات جديدة مثل تعلم كتلة الاجسام و مركز ثقل الجسم

COURSE CONTENT

  • 2 sections • 10 lectures • 3h 31m total length

CSWA Sample Exam Questions’ Solutions6 lectures • 2hr 5min

  • CSWA sample Exam Question 1 and 2 and 3 SolutionsPreview29:01
  • CSWA sample Exam Question 4 Solution05:37
  • CSWA sample Exam Question 5 Solution18:07
  • CSWA sample Exam Question 6 Solution17:52
  • CSWA sample Exam Question 7 and 8 Solution32:47
  • CSWA sample 2 Exam Question 1 Solution21:24

CSWP sample Exam Questions’ solutions4 lectures • 1hr 27min

  • CSWP sample Exam Question 1 Solution29:12
  • CSWP sample Exam Question 2 & 3 Solutions15:49
  • CSWP sample Exam Question 4 Solution30:47
  • CSWP sample Exam Question 5 Solution10:45

HOW TO MAKE MONEY ONLINE & TIPS AND TRICKS

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker